Президентът Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и

...
Президентът Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и
Коментари Харесай

Зеленски: Без помощта на САЩ украинските сили ще трябва да се изтеглят

Президентът Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи в изявление, оповестено през вчерашния ден, че в случай че Украйна не получи обещаната военна помощ от Съединени американски щати, блокирана от разногласията в Конгреса, нейните сили ще би трябвало да стартират лека-полека да се изтеглят.

" Ако няма американска поддръжка, това значи, че нямаме противовъздушна защита, нямаме ракети " Пейтриът ", нямаме заглушители за електронна война, нямаме 155-милиметрови артилерийски снаряди ", съобщи Зеленски пред в. " Вашингтон пост ".

" Това значи, че ще се върнем обратно, ще отстъпим, малко по малко, с дребни крачки ", сподели той. " Опитваме се да намерим някакъв метод да не отстъпваме ", добави той.

Недостигът на муниции, сподели той, значи, че " би трябвало да се справяш с по-малко. Как? Разбира се, да се върнем обратно. Да създадем фронтовата линия по-къса. Ако тя се раздра, руснаците ще могат да се насочат към огромните градове ".

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в прикани следената от републиканците Камара на представителите на Съединени американски щати да утвърди пакета за военна и финансова помощ, само че ръководителят на Камарата Майк Джонсън отсрочва въпроса от месеци, базирайки се на вътрешни цели, написа Българска телеграфна агенция.

В телефонен диалог в четвъртък Зеленски сподели на Джонсън, че утвърждението на пакета е жизненоважно. Миналия месец съветските сили превзеха източния град Авдеевка и от този момент реализираха дребни триумфи, само че фронтовата линия не се е трансформирала съвсем по никакъв начин от месеци.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР